Zuinig en tóch comfortabel

Open de kraan en voel meteen die heerlijke warme krachtige straal en zie hoe snel uw bad volloopt. Dat is luxe om vrijuit van te genieten. Zonder zorgen over het milieu of uw energierekening, want Vaillant laat de zon voor u werken. Wilt u zuinig zijn met energie en toch maximaal comfort? Dan is de auroSTEP plus úw zonneboiler De zonneboiler, in combinatie met de ecoTEC plus hr-ketel, resulteert in een mogelijke tapwater energieklasse van A+++. Verkrijgbaar in 150 liter en 250 liter als terugloop- en drukgevuldsysteem. Daarmee is de auroSTEP plus toepasbaar in elke situatie.

zonne1

De zon: de meest rendabele energiebron

De zon levert 10.000 keer meer energie dan we op de hele wereld nodig hebben en is daarmee de meest rendabele energiebron. Met de auroSTEP plus kiest u de zon als bron voor uw warme water en daarmee gaat u er flink op vooruit! In combinatie met een hr-ketel van Vaillant kunt u namelijk rekenen op maximaal 40 procent extra warm water per minuut voor extra veel comfort. Tegelijkertijd gaat uw energieverbruik voor warm water met ruim de helft omlaag. De CO2-uitstoot daalt evenredig, waardoor u het milieu minder belast. Geen wonder dat deze combinatie resulteert in een mogelijke energieklasse van A+++ voor warm water. U wordt tevens minder afhankelijk van fossiele brandstof en energie. Dit maakt de auroSTEP plus dan ook tot een ideale duurzame oplossing die bijdraagt aan een groene toekomst.

Royaal voor grote en kleine huishoudens

De auroSTEP plus zonneboiler is verkrijgbaar in een royale inhoud van 150 liter of 250 liter voor grote gezinnen en huishoudens met meerdere badkamers. Afhankelijk van de ruimte op uw dak kunt u kiezen tussen één, twee of drie zonnecollectoren. Vaillant biedt zowel horizontale als verticale collectoren aan die geschikt zijn voor plaatsing op schuine en platte daken. Maar ook indak montage is een mogelijkheid die wij bieden; de collector integreert hierbij volledig in het dak.

Wilt u gebruik maken van onze diensten? Dan staat Neelen service altijd voor u klaar voor een goed advies en de keuze.

Wilt u een offerte ontvangen van Neelen service dan maken wij die geheel vrijblijvend.